KDs Magnus Jacobsson målar upp en mörk bild.

Spread the love

Delar av Flyktingkommitten avslutar veckan med ett viktigt bilateralt möte med Magnus Jacobsson riksdagsledamot (KD). Magnus har varit öppet kritisk till KDs förslag som menar att det kommer skapa mer otrygghet i samhället om kommittén inte lyssnar på experternas utlåtande.

FK representerat av Abdulla Miri och Benjamin Fayzi lämnade över flyktingkommittens förslag kring Sveriges framtida migrationspolitik och namninsamlingen “Här är där man är” med inkluderande kommentarer från Sveriges invånare.

Målsättningen är ett ytterligare möte med Hans Eklind, KDs migrationspolitiska representant i den parlamentariska kommittén.
Vi ser nu att det är dags för S och M att ta sitt ansvar och möta upp Flyktingkommitten som deras övriga politiker kollegor gjort.
Alla måste förstå att vi är en del av denna diskussion!

You may also like...

Popular Posts

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *