DAGENS ARENA: S och den framtida migrationspolitiken

Spread the love

DEBATT Kommittén om den framtida svenska migrationspolitiken är inne på sin slutspurt. Vi kan tyvärr konstatera att de förslag som nu diskuteras varken underlättar integration eller bidrar till en mer likvärdig lagstiftning inom EU, skriver Rickard Olseke och Lisa Pelling.

de politiska riktlinjer som antogs av Socialdemokraternas kongress 2017 bekräftas partiets principiella inställning ”att permanenta uppehållstillstånd och möjlighet till familjeåterförening ökar tryggheten och främjar en bra etablering”. Samtidigt noterar kongressen att det ”inte [är] möjligt för Sverige att ha en lagstiftning som väsentligen skiljer sig från övriga länders i EU”.

You may also like...

Popular Posts

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *